lördag 30 november 2013

Olika fangs/huggtänder

Vilka är dina favvohuggtänder? 

Har ni tänkt på att vampyrer har olika fangs/huggtänder i olika filmatiseringar/tv-serier?
Mina personliga favoriter är de som förekommer i Dracula och The Vampire Diaries. Jag tycker verkligen att huggtänderna i Twilight sticker ut lite, eller vad säger ni? ;-)

2 kommentarer:

  1. Jag gillar True Blood-versionen bäst även om det egentligen är "fel" tand :)

    SvaraRadera
  2. jag håller med dig cicci! jag gillar the vampire diaries/the originals tänder absolut bäst, för de ser så trovärdiga och "rejäla" ut :) jag gillar ju när vampyrerna är lite mitt mellan människa och monster, så supernaturalvarianten är alldeles för mycket monster för min smak... (men: jag har inte sett tv-serien, så har inte sett dem i sitt sammanhang!) true blood-huggtänderna tycker jag verkligen inte om... avskyr att de så "mekaniskt" fälls ut, och så ser de så bräckliga ut!

    en annan grej med vampyrhuggtänder som jag tycker är så otroooligt bra tänkt är i amerikanska tv-serien Being Human, där vampyrerna är allergiska mot vitlök och om de råkar äta det ändå så kommer huggtänderna fram... inte det bästa eller lägligaste när man är hemma hos sin bästa kompis ovetande föräldrar, kanske, hehe.... :) (en av mina absoluta favoritscener med Aidan!)

    SvaraRadera