onsdag 13 november 2013

I min brevlåda #Cicci


Idag damp det ner ett rec. ex från IDUS förlag. Tack för det!
Eftersom handlingen utspelar sig i Göteborg och jag bor i närhet så ska det bli intressant att läsa.Men dock undrar jag om det funkar med vampyrer i Göteborg plus att författaren själv skrev att hon aldrig läst en enda vampyrbok innan hon skrev den här. Hon var medlem i vår vampyrbokcirkel under en kort period.
Återkommer med mer info när jag läst boken!
 Av Cicci

3 kommentarer:

  1. re: om det funkar med vampyrer i göteborg eller inte, så jag kan inte låta bli att tänka på hur himla bra ajvide lindqvist lyckats med sina berättelser (jo jag vet att hans vampyrbok utspelade sig i stockholm och inte göteborg, men här uppifrån norrland sett så är det ju inte så stor skillnad, hehe... ;)) men han är ju å andra sidan en fenomenal och väldigt skicklig författare. ser fram emot att höra vad du tycker om den!

    SvaraRadera
  2. "Låt den rätte komma in" är ju oerhört välskriven och där funkar det med vampyren i förorten. Men bara för att en bok handlar om vampyrer betyder det inte att den är bra...

    SvaraRadera
  3. hehe, så sant så sant! men du vet ju redan att jag är rätt skeptisk till just den här boken, och eftersom du nu bestämt dig för att läsa den så försökte jag ju vara lite positiv i alla fall... ;)

    SvaraRadera